avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pentru amenda auto din 2010?
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pentru amenda auto din 2010?

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o parere. ANAF s-a servit din contul meu personal cu o suma pentru o amenda auto din 2010, Amenda pe care eu am platit-o dar nu pot demonstra, nemaiavand chitanta. La posta Romana se pastreaza evidentele 5 ani in sistemul informatic si 3 ani pe hartie. deci, nu au cum sa imi elibereze un duplicat. Nu se prescriu dupa 5 ani aceste amenzi? Ce pot face totusi sa imi recuperez banii? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 20:23, 18 Iunie 2018
Se poate formula contestație la executare în măsura în care mai sunteți în termen.
S-a mai discutat. Amenzile de circulatie sunt venituri la bugetele locale si practic sunt imprescriptibile. Cand te prinde te arde.
data popririi este 10 mai 2018, banii i-au luat la virarea salariului din 15 iunie. Unde trebuie sa depun contestatie? La ANAF?
COntestatie la executare silita - in instanta. Invocati prescriptia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda veche de 10 ani Bogo4us Bogo4us Buna ziua. In mod surprinzator, am gasit in contul personal de pe ghiseul.ro ca am o amenda de circulatie neplatita de 10 ani (25 dec 2010). La aceasta se ... (vezi toată discuția)
Presciere amenzi contraventionale okremus okremus Trebuie sa recunosc ca n-am fost prea cuminte in anul 2004.Am adunat 26 amenzi contraventionale(de circulatie)..Intrebarea mea e : daca si cand se prescriu ... (vezi toată discuția)
Se prescrie amenda ? ContSters61392 ContSters61392 In octombrie 2005 am primit o amenda la circulatie. Zilele astea am fost pe la primarie si o functionara mi-a spus de acea amenda ca trebuie platita deoarece ... (vezi toată discuția)