avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie neplatita de 2 ani
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie neplatita de 2 ani

Buna ziua.Ma numes Lupancu Petra și doresc sa aflu cum pot recupera pensia alimentara a celor 2 copii minori,neplătita de 2 ani.Și doresc custodia totala a celor 2 copii minori,deoarece tatăl copiilor nu se intereseaza de educația și buna creștere a copiilor,precizez ca acesta nu a mai vizitat copii de 2 ani.va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 19:51, 18 Iunie 2018
Apelați la un executor judecătoresc pentru recuperarea creanței prin executare silită.
Pentru obținerea autorității exclusive formulați cerere de chemare în judecată.
Pentru pensie, mergeți cu hotărărea legalizată la un executor și/sau formulați plângere penală pt abandon de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere custodie exclusiva vali.t vali.t in urma sentintei de divort pronuntata anul trecut unde se mentiona ca, custodia este comuna, as dori sa aflu cum pot proceda pentru ca, minorul sa imi fie ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva!! nikolacry nikolacry Buna,ma numesc Nicoleta ,am o intrebare referitoare la custodia exclusiva,cam prin 2013 am avut actiune in instanta privind custodia fetitei mele,avocata mea ... (vezi toată discuția)