avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Firma gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Firma gaze

Firma de gaze a venit astazi sa instaleze coloana principala fara niciun proiect, sustinand ca proiectul se face dupa instalarea tevilor. Nu trebuia un acordul asociatiei de proprietari, acord care sa prevada un proiect adus spre a fi prezentat si asociatiei? In plus, este legal ca ceasul (contorul ) de gaz aferent unui proprietar de pe palier sa fie instalat la usa altui proprietar fara acordul acestuia? Mentionez ca vecinul in cauza sta la urcarea treptelor, apoi urmeaza un alt vecin si in fundul palierului este apartamentul meu. Eu doresc ca ceasul meu sa fie pe peretele meu si nu al vecinului, doar ca eu imi voi instala gazele un an mai tarziu.
Cel mai recent răspuns: sorin46 , utilizator 18:55, 20 Iunie 2018
Cred ca nu explic eu prea bine. Nu ma intereseaza ce se intampla in casa vecinului, sa-si puna unde doreste si ce doreste, as fi vrut sa nu am contorul lui la usa mea, eu nu sunt ora de ora acasa sa supraveghez ce se intampla la o interventie cand va fi cazul. Stiti foarte bine ca muncitorii respecta prea putin normele si ma refer la ceea ce s-a intamplat ieri cu usa mea, adica 2 zgarieturi profunde pe usa. As fi vrut sa evit astfel de lucruri pt ca nu mi-e draga cearta . Si cautam modul legal prin care sa se puna contorul vecinului la usa, lui. Si cu asta am incheiat discutia, se pare ca nu explic corect. Mea culpa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflicte cu vecina mmax mmax Buna ziua! apelez la dvs, deoarece facand parte dintr-o generatie mai noua(87), consider ca, atunci cand ne cunoastem drepturile,putem avea avantaje mari in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare la care nu am gasit un raspuns clar ... iulian1974 iulian1974 Buna ziua, Am o intrebare la care nu am gasit un raspuns clar si speram sa ma puteti ajuta. Nu va plictisesc cu prea multe povesti - cei de la Delgaz pot ... (vezi toată discuția)
Teava gaz pe peretele apartamentului meu margot80 margot80 Buna ziua! Locuiesc intr-o curte comuna, in prima cladire, la parter. Bransamentul la gaz a fost facut in 1991 pentru cladirea A (in care locuiesc la parter) ... (vezi toată discuția)