avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Doua dosare penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Doua dosare penale

Subiect:buna in seara de 13 Ianuarie 2018 am avut un acident de circulație a venit poliția mi-a dat fiola in fiola am avut0,55 alcool iar la probele de sânge am avut 1,24 mi sa suspendat permisu de conducere după aia in data de 15 mai 2018 o mașina de poliție mi-a făcut semn sa opresc însă eu nu am oprit aparatul radar înregistrând 79 de km la ora in localitate acum cred ca am 2 dosare penale ce se poate întâmpla pedeapsa ca lre ar putea fii?
Probabil o pedeapsa cu inchisoarea si suspendarea executarii sub supraveghere.
Permisul de conducere o sa fie anulat cu totul
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Probabil o pedeapsa cu inchisoarea si suspendarea executarii sub supraveghere.

Daca o sa fiti condamnat, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua dosare penale diferite stefistefan13 stefistefan13 buna ziua asi avea si ieu o intrebare despre doua dosare penale diferine ,unul ieste pentru o fapta din anul 2014 care nu sa judecat nici pana in prezent find ... (vezi toată discuția)
Am condus fiind sub influenta alcoolului grifmihai grifmihai am fost urmarit de o masina pe o raza de 1 km si oprit de catre acesta mentionez ca soferul e politist si nu era in misiuneci cu masina personala , mia luat ... (vezi toată discuția)
Am fost prins cu o alcoolemie in sange de 2.7. george.tarba george.tarba Buna ziua, Intr-o seara de duminica seara dupa o cearta cu prietena aceasta m-a dat afara din casa ( fiind apartamentul ei ) si baut fiind am plecat cu ... (vezi toată discuția)