avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general spor control financiar preventiv propriu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

spor control financiar preventiv propriu

Am auzit că a apărut o lege care modifică sporul c.f.p.p . de la 25% la 1%. Să fie adevarat? Dacă mă poate ajuta cineva cu această informatie?
Cel mai recent răspuns: bgeorgeta , utilizator 10:23, 6 Noiembrie 2009
in og 119/1999...art 9, alin 7 scrie "Prin decizie interna a conducatorului entitatii publice, persoanele desemnate sa efectueze controlul financiar preventiv propriu pot beneficia de un spor pentru complexitatea muncii de pana la 25% aplicat la salariul de baza brut lunar"....deci acest pana la, da dreptulentitatii sa acorde oricat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor pentru control financiar preventiv IGE IGE Ce ne facem cu Legea nr. 260/2009, art. 27, alin. 5 care abrogă art. XII din OUG nr. 35/2009 de modificare a OG nr. 119/1999 ulterior republicată? (vezi toată discuția)
Control financiar preventiv Dana Dana in urma cu ceva timp am acceptat sa pun viza cfp.atunci era un spor de 20%.intre timp sporul a devenit 1% si am ramas cu lucru suplimentar neplatit. va rog ... (vezi toată discuția)
Beneficiar spor pentru control financiar catalinban catalinban Buna ziua! As dori sa aflu conditiile pentru care un contabil poate primi sporul pentru control financiar. Trebuie ca acesta sa aiba angajati (contabili) in ... (vezi toată discuția)