avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca pe perioada determinata

Buna seara! Contractul meu de munca pe perioada determinata se incheie peste 3 zile. Obligatia mea ca si angajat este sa anunt angajatorul ca nu vreau sa mai semnez contractul in cazul unei posibile prelungiri pe alte 3 luni? Angajatorul ma poate obliga in vreun fel sa mai prestez munca sau trebuie sa raman un preaviz? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
AdrianaMilitaru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 19 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti o astfel de obligatie... il puteti anunta ca nu mai doriti continuarea activitatii.

Nu se acorda preaviz in cazul incetarii de drept a c.i.m. ca urmare a expirarii duratei pentru care a fost incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz in cazul contractului de munca pe durata determinata cld cld Buna, In cazul in care contractul meu de munca este unul pe durata determinata mai trebuie sa respect termenul de preaviz? Motivul pentru care intreb ... (vezi toată discuția)
Preaviz sau nu? vichisor vichisor Bună seara!Firma la care lucrez(am lucrat) mi-a făcut contract de muncă pe perioadă determinată de 6 luni și 1(una) zi,nu știu ce este cu această ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz in cazul demisiei SIMONA09 SIMONA09 Buna seara Va relatez urmatoarele: In perioada 01.07.2011 - 30.09.2011 am fost angajata pe baza unui contract de munca pe perioada determinata. Pentru luna ... (vezi toată discuția)