avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot sa întrerupă concediul de odihna în caz de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot sa întrerupă concediul de odihna în caz de specialitate in învățământ?

Buna ziua, sunt bolnava de diabet tip 2, trebuie să mă internez in spital, din cauza valorilor glicemice mari. Am dreptul la întreruperea concediului de vara in învățământ? Va mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
ilea.tecla@gmail.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Concedii ilea.tecla@gmail.com ilea.tecla@gmail.com Daca sunt internata în spital, deoarece sunt cu diabet tip 2, pot beneficia de întreruperea concediului de odihnă, in învățământul preoțimea, in ... (vezi toată discuția)
Vizita medicala siguranta circulatiei Laria Laria Am obtinut permisul de conducator auto pe 23 septembrie categoria C+E.Am gasit un loc de munca corespunzator unde mi s-au cerut analizele medicale pentru ... (vezi toată discuția)
Lntreruperea pedepsei Denise05 Denise05 buna ziua am scris acum 2 saptamani despre tatal meu care este arestat il legatura cu noul cod penal. nu reusisem sa mai tin legatura cu el si nu stiam de ce ... (vezi toată discuția)