avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lntreruperea pedepsei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lntreruperea pedepsei

buna ziua am scris acum 2 saptamani despre tatal meu care este arestat il legatura cu noul cod penal. nu reusisem sa mai tin legatura cu el si nu stiam de ce nu m.a mai sunat. astazi am vorbit cu el si mi- a spus ca a fost internat in spitalul penitenciarului pentru o problema la inima a spus ca trebuia sa fie operat pentru ca are doua vene inchise iar doctori nu au reusit sa il opereze pentru ca inima este prea bolnava si i-au consiliat sa se opereze de indata ce va fi eliberat. avand si probleme cu diabetul cand a fost arestat nu avea probleme cu inima iar acum face insulina ce a ce inainte nu facea si ia multe medicamente pentru inima. credeti ca se poate face intrerupere de pedeaspa pentru toate acestea??el a fost condamnat la 3 ani pentru furt. va ros sa imi scuzati scrisul si greselile dar sunt plecata din tara de multi ani si am cam uitat sa scriu corect. va rog din suflet sa imi spuneti ce pot sa fac sa il aduc acasa, si daca va fi aceptata intreruperea pedepsei? va multumesc di suflet.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:54, 20 Februarie 2014
din punctul meu de vedere nu sunt sanse mari de intrerupere . in ultima vreme nu se mai dau din cauza unora ca gorgunov sau omar haisam. trebuie sa va interesati daca spitalele penitenciar efectueaza astfel de operatii inainte de a inainta cerere de intrerupere. puteti doar sa incercati dar ati vazut ca si lui nea gigi i-au respins.
e posibil sa nu fi stiut de boala de inima inainte de arestare intrucat nu multi dau importanta bolii dar , odata ajunsi in penitenciar au mai mult timp pentru ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreruperea executarii pedepsei din cauze medicale doberv doberv cred ca aici legea a fost facuta (chiar daca par rautacios) doar pentru a mai oferi o portita de scapare pentru cei cu putere. Eu nu cred ca este normala ... (vezi toată discuția)
Incalcarea drepturilor detinutilor anemary29 anemary29 cand unui detinut cardiac,operat acum 4 luni bypass-nu i se administreza medicamentele prescrise de medicul chirurg si aprobate de medicul penitenciarului unde ... (vezi toată discuția)
Sunt bolnava de diabet. sunt din bucuresti. Anca Mirica Anca Mirica Am fost cateva zile internata la spitalul Cantacuzino. Mi s-a spus sa merg sa incerc sa ma pensionez dar unde sa merg, nu mi s-a spus, mai ales ca rezidentele ... (vezi toată discuția)