avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde ma pot adresa pentru o teapa cu un loc de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde ma pot adresa pentru o teapa cu un loc de munca in strainatate?

Am aplicat online pentru un loc de munca in Corsica. In anunt se spunea ca se face contract de munca si din discutiile telefonice avute cu un roman care facea recrutarea pentru un francez am inteles ca totul este ok.
Dupa ce am ajuns acolo in data de 08.05.1018 am constatat ca nu exista nimic din ceea ce mi se promisese initial. Se lucra la negru, 12 ore pe zi fara zi libera si se locuia in conditii inumane. Impreuna cu alte 2 persoane recrutate prin aceiasi metoda am reusit dupa 0 luna sa ne intoarcem in tara fara sa primim nici un ban si fugind de-a dreptul de "asa-zisul" angajator francez care ne ameninta. Am observat acum ca iarasi, acest roman a pus anunturi de recrutare pe internet.
Ce putem face? Am muncit ca sclavii, fara sa fim platiti! Unde ne putem adresa pentru a se face dreptate si pentru ca si altii sa nu mai pateasca ce am patit noi. Avem tot felul de dovezi : poze, documente, bilete de transport, etc.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 19 Iunie 2018
Puteti sesiza Parchetul/Politia sau Inspectia Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala ContSters168018 ContSters168018 Buna ziua,doresc sa depun o plangere penala impotriva unui recrutator/reprezentant al unei societati straine in Romania,persoana care,ulterior,am aflat de la ... (vezi toată discuția)
Nedreptatit la locul de munca... Felix997 Felix997 Buna ziua, am lucrat timp de 17 zile la o pizzarie ca sofer delivery. Ideea este ca angajatorul a amanat realizarea unui contract de munca pentru faptul ca era ... (vezi toată discuția)
Contractul de mediere,cu o agentie de recrutare personal in strainatate vsymalina vsymalina Acum 3 luni,am incheiat un contract de mediere cu o agentie care recruteaza personal in strainatate(contractul contine mai multe obligatii decat drepturi si ... (vezi toată discuția)