avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Firma recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Firma recuperare

Buna ziua,
Problema mea nu este in legatura cu o banca, ci cu o firma de recuperare datorii. De circa 5 luni sunt somat lunar sa platesc doua facturi pentru o firma cu care nu am avut legaturi comerciale. Am solicitat telefonic si prin e-mail firmei de recuperare copii dupa acele facturi, dar mi s-a spus ca nu le are si ca o sa le ceara de la firma fata de care as avea acele datorii. Nu am primit nimic. Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez:
1. Sa reclam acea firma de recuperare pentru hartuire?
2. Sa astept sa fiu actionat in instanta pentru recuperarea prejudiciiului?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 09:40, 19 Iunie 2018
Depinde de situatie. La acea societate ati sunat? De unde vin acele facturi?
E absurd sa platiti fara sa datorati sau, mai mult, sa stiti de unde e debitul. Sa nu fie o escrocherie. Eu as notifica acea firma de recuperare creante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creanta preluata de intrum claudia manescu claudia manescu buna ziua, acum cativa ani, cred ca 10 am facut un abonament, cel mai ieftin la orange.Dupa cinci luni mi s-a furat telefonul si am dat fuga sa anunt sa imi ... (vezi toată discuția)
Debitor - executare silita Talida Covaci Talida Covaci Buna dimineata, In esenta situatia se prezinta astfel: o persoana fizica incheie contract cu o firma de telefonie mobila, in 2007. Dupa doi ani ramane ... (vezi toată discuția)
Factura telefonie mobila anelush anelush Am si eu o problema si as dori sa cer sfaturile voastre. azi am primit un telefon de la o firma de recuperare debite cum ca as avea de platit la ei suma de ... (vezi toată discuția)