avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Perturbare liniste la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Perturbare liniste la bloc

Doua intrebari:
1. Referitor la legea 61/1991, erau recent discutii ca va fi modificata. Acest lucru s-a intamplat? Daca nu, cand se va schimba?
2. Am un vecin cu un caine galagios. Legea permite detinerea oricarui caine la bloc, in casa? Acest caine trebuie declarat undeva?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:13, 19 Iunie 2018
Depinde ce inseamna galagios.
Pentru caine, sunati la Protectia animalelor, va pot indruma mai aplicat.
Fiecare autoritatea publica locala prin HCL decide conditiile detinerii de animale de companie in imobile de locuit in comun
Daca apreciati ca va sunt incalcate drepturile,sesizati oficial politia animalelor din cadrul politiei teritoriale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, stau la bloc vecinii de deasupra detin un caine care ... Alex1962 Alex1962 Buna ziua, stau la bloc vecinii de deasupra detin un caine care ma deranjeaza zi si mai ales noaptea. Au dreptul sa detina cainele fara aprobarea mea? Ce pot ... (vezi toată discuția)
Câinele vecinei latră foarte mult, e gălăgios la orice oră (inclusiv noaptea). pot face ceva prin care să renunțe la animal? Ramonaioannaa Ramonaioannaa Buna, O vecina tine in bloc, la etajul 4, eu stau la 3, un caine care latra foarte mult. Are voie fara semnatura de la vecini? Mentionez ca animalul e ... (vezi toată discuția)
Apel poliție din cauza lătrăturilor de câini Tre6 Tre6 La bloc, o vecină a mamei are un câine care latră. Din cauza lui latră și câinii mamei. Mama a luat măsuri și i-a dotat pe câinii ei cu zgardă ... (vezi toată discuția)