avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, stau la bloc vecinii de deasupra detin un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, stau la bloc vecinii de deasupra detin un caine care ...

Buna ziua, stau la bloc vecinii de deasupra detin un caine care ma deranjeaza zi si mai ales noaptea. Au dreptul sa detina cainele fara aprobarea mea? Ce pot sa fac? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:47, 20 Ianuarie 2023
Au dreptul sa detina cainele, daca nu incalca OUG 55/2002 :[ link extern ]
In privinta zgomotului, sesizati politia conform legii 61/1991 :
[ link extern ]
Initial discutati amiabil cu proprietarii animalului de companie
Daca nu solutionati sesizati oficial politia teritoriala departamentul protectia animalelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin cu caine la bloc dumitru71 dumitru71 Buna ziua,am un vecin care un caine,caine care latra si ziua si noaptea deranjand tot palierul .Am incercat sa vorbesc cu el sa rezolve situatia si mi-a ... (vezi toată discuția)
Perturbare liniste la bloc marian_gh marian_gh Doua intrebari: 1. Referitor la legea 61/1991, erau recent discutii ca va fi modificata. Acest lucru s-a intamplat? Daca nu, cand se va schimba? 2. Am un ... (vezi toată discuția)
Apel poliție din cauza lătrăturilor de câini Tre6 Tre6 La bloc, o vecină a mamei are un câine care latră. Din cauza lui latră și câinii mamei. Mama a luat măsuri și i-a dotat pe câinii ei cu zgardă ... (vezi toată discuția)