avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, stau la bloc vecinii de deasupra detin un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, stau la bloc vecinii de deasupra detin un caine care ...

Buna ziua, stau la bloc vecinii de deasupra detin un caine care ma deranjeaza zi si mai ales noaptea. Au dreptul sa detina cainele fara aprobarea mea? Ce pot sa fac? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:47, 20 Ianuarie 2023
Au dreptul sa detina cainele, daca nu incalca OUG 55/2002 :[ link extern ]
In privinta zgomotului, sesizati politia conform legii 61/1991 :
[ link extern ]
Initial discutati amiabil cu proprietarii animalului de companie
Daca nu solutionati sesizati oficial politia teritoriala departamentul protectia animalelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perturbare liniste la bloc marian_gh marian_gh Doua intrebari: 1. Referitor la legea 61/1991, erau recent discutii ca va fi modificata. Acest lucru s-a intamplat? Daca nu, cand se va schimba? 2. Am un ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice! Mickylantis Mickylantis Stiu ca s-a mai vorbit despre asta si am citit sfaturile date dar eu as dori ceva mai concret daca se poate.Problema mea o constituie vecina de la 4(eu stau la ... (vezi toată discuția)
dețin un apartament de 3 camere într un bloc vechi ... Al.girl Al.girl Bună ziua! Dețin un apartament de 3 camere într un bloc vechi din sectorul 3, m-am mutat de câteva luni. Deasupra mea stau 3 persoane ( o bătrână de ... (vezi toată discuția)