avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Schimbare acte auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Schimbare acte auto

Bună ziua va rog sa mă ajutați în legătură cu următoarea problema
Am masina înmatriculată într un județ iar buletinul mi l am schimbat pe alt judet am înțeles că trebuie schimbat și nr auto (pe noul judet) și trecut din nou în cartea mașinii noua adresa
Cum trebuie procedat sa depun cerere unde e înmatriculată masina sau în județul unde am noua adresa
E același proprietar
Mulțumesc de răspuns
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:17, 19 Iunie 2018
Demersurile le realizati la politia rutiera unde aveti domiciliul nou

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu -> schimbare talon auto blitzblitz blitzblitz Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa inteleg care este fluxul (procesul) pentru a schimba talonul auto in urma schimbarii domiciliului. Acum cateva zile am ... (vezi toată discuția)
Schimbare acte masina dintr-un judet in altul doru6 doru6 Tatal meu si-a schimbat buletinul intr-un alt judet - Botosani si drept urmare si-a schimbat si permisul de conducere la noua adresa din buletin. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Autoturism mostenit - drept de folosinta ; documente necesare vladut2003 vladut2003 Buna ziua Va cer ajutorul pentru o consiliere de specialitate in ceea ce priveste urmatoarea speta: In urma bunicului meu decedat acum o jumatate de an, ... (vezi toată discuția)