avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intelegere renovare fiu/parinti.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intelegere renovare fiu/parinti.

Buna ziua, eu si sotia avem contract de v/c, cu uzufruct cu parintii (mei), vreau sa renovez acoperisul casei si as dori sa fac un document cu acordul scris (verbal sunt de acord) al parintilor de a imi permite aceasta lucrare, costurile reparatiei le suportam noi (fiul si nora). Lucrarea se va face in regim propriu.

Multumesc anticipat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o hartie de mana(inscris sub semnatura privata)in care treceti aceasta intelegere si semnati.Oricum pastrati chitante materiale .,manopera etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj - socrii au contribuit la casa flo8200 flo8200 Am primit donatie de la parinti, pe numele meu, un teren. Tot parintii mei au construit subsolul si parterul. Socrii au construit etajul si acoperisul. Totul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un imobil alinamariananistor alinamariananistor [b]Buna ziua,am o problema si vreau sa ma ajutati.Locuiesc in apartamentul familiei,al tatalui meu mai exact.Sunt casatorita si am un copil,pe buletinul de ... (vezi toată discuția)
Constructorul vrea mai multi bani Andreea_Hulea Andreea_Hulea Buna ziua! Am nevoie de un sfat: anul trecut am facut o intelegere cu o firma de constructie pt ridicarea unui acoperis pt un apartament de la etajul 4. ... (vezi toată discuția)