avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Cum as putea proceda? Mama mea a decedat .succesiunile de pe bunici nu s -au făcut.Sunt încă 3 copii.Care nu vor să se înțeleagă fiecare spune că "e doar a lui".Dețin contract de vânzare cumpărare a apartamentului,intabulare.Copii xerox certificate naștere copii unul singur îmi lipsește.si de deces al bunicilor si mamei.nu am original doar contract apartament intabulare.certificat deces mama.Si mai este o casa cu teren însă nu dețin contract.pot da în tribunal să se facă succesiune fără acte original si lipsa unele?cum se poate proceda?

Alte discuții în legătură

Succesiune Andreeagajda Andreeagajda Cum as putea proceda? Mama mea a decedat .succesiunile de pe bunici nu s -au făcut.Sunt încă 3 copii.Care nu vor să se înțeleagă fiecare spune că \"e ... (vezi toată discuția)
Succesiune doramincu doramincu Buna ziua! Cum se procedeaza pentru deschiderea succesiunii dupa bunicul meu? Fac urmatoarele precizari: - bunicul a decedat in luna martie 2013; - bunicul ... (vezi toată discuția)
Mostenire Carolina17 Carolina17 Bunica mea are un apartament, nu are copii sau frati, prin urmare doar eu sunt mostenitoarea ei, as vrea sa stiu cum se procedeaza si cat costa sa transcriu ... (vezi toată discuția)