avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Cum as putea proceda? Mama mea a decedat .succesiunile de pe bunici nu s -au făcut.Sunt încă 3 copii.Care nu vor să se înțeleagă fiecare spune că "e doar a lui".Dețin contract de vânzare cumpărare a apartamentului,intabulare.Copii xerox certificate naștere copii unul singur îmi lipsește.si de deces al bunicilor si mamei.nu am original doar contract apartament intabulare.certificat deces mama.Si mai este o casa cu teren însă nu dețin contract.pot da în tribunal să se facă succesiune fără acte original si lipsa unele?cum se poate proceda?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:38, 19 Iunie 2018
Buna ziua,
Va sfatuiesc, daca nu va intelegeti, sa va adresati instantei cu actele detinute.
Va sfatuiesc, totodata, sa solicitati ajutorul unui avocat care sa va sprijine in a face rost de actele lipsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Andreeagajda Andreeagajda Cum as putea proceda? Mama mea a decedat .succesiunile de pe bunici nu s -au făcut.Sunt încă 3 copii.Care nu vor să se înțeleagă fiecare spune că \"e ... (vezi toată discuția)
Contract imobil calin13 calin13 Buna ziua., Am o nelamurire si am intrat aici in speranta ca pot gasi un raspuns util. Bunica mea ,vaduva, detine un apartament pe care doreste sa mi-l ... (vezi toată discuția)
Succesiune doramincu doramincu Buna ziua! Cum se procedeaza pentru deschiderea succesiunii dupa bunicul meu? Fac urmatoarele precizari: - bunicul a decedat in luna martie 2013; - bunicul ... (vezi toată discuția)