avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Intimidare din partea unei firme de recuperări ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Intimidare din partea unei firme de recuperări creanțe

In urma cu 2 ani am avut un abonament la ORANGE Romania, dupa aceea am refuzat plata din motive bine intemeiate ( datele mele personale erau furnizate catre alte persoane fara acordul meu ). Dupa ce am incetat sa platesc, acestia au inceput sa puna clauzele contractuale in valoare de arpox. 2500 lei. Toate bune si frumoase pana cand a intrat in joc si INTRUM Romania (fostul Top Factoring) care a inceput cu scrisori pe acasa si toate cele pentru a recupera datoria.
Intr-un final m-am dus la Orange si am rezolvat situatia, achitand banutii care le erau cuveniti confrom contractului, dar problema majora este ca INTRUM mai doreste inca 2600 lei pentru plata penalitatilor. Desi eu am situatia incheiata cu Orange Romania, cei de la INTRUM tot mai vor niste bani, pe motivul ca s-au alocat penalitati si ca trebuie sa platesc si acesti bani.
Va mentionez ca numele meu este scris gresit in contractul cu Orange Romania iar cei de la INTRUM ma tot suna si imi tot spun numele gresit ( ma apuca rasul sa fiu sincer )
Ca si un scurt rezumat: Datoria catre Orange Romania a fost inchisa dar nu mai scap de cei de la INTRUM, mai vor si ei niste bani. Chiar astazi m-au sunat cu o oferta, spunandu-mi ca daca platesc 1600 din 2600 lei se va inchide situatia ( deja au ajuns la injosiri de genul acesta ).
Astept si eu un raspuns.
Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:29, 21 Iunie 2018
Ca sa va lamuriti ar trebui sa mergeti cu toate actele la avocat.

Si daca ati fi dator se poate analiza situatia ca sa se inceteze...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Top factoring - facturi orange zziizzuu zziizzuu Buna ziua, In anul 2013 am incheiat un contract de telefonie mobile cu compania Orange, pe 2 ani (fara a achizitiona vreun telefon sau a primi orice alt ... (vezi toată discuția)
Somatie guest00 guest00 Buna ziua, va deranjez cu un sfat daca imi permiteti. Am o cunostina care a primit aproximativ acum trei saptamani o somatie din partea unui birou executor ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta-firma recuperari CEUC CEUC Buna seara, V-as ruga sa ma ajutati intr-o problema. Sotul meu a avut contract de telefonie cu Orange. In anul 2016 sotul meu a decedat. Am fost la Orange ... (vezi toată discuția)