avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... VALABILITATE DECIZIE PENSIE ANTICIPATA PARTIALA
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

VALABILITATE DECIZIE PENSIE ANTICIPATA PARTIALA

1.Este un termen maxim de depunere a Decizie de pensie anticipata partiala la Serviciul resurse umane unde lucrez?
As vrea sa stau cu Decizia acasa sa zicem si sa mai lucrez 5 luni de ex, cu asumarea cuantumului valoric stipulat in decizia de pensionare. Pot dupa 5 luni sa o depun la Serviciul personal de la job?
2. Daca am primit decizia de pensie anticipata partiala deja, iar de la 1 iulie 2018 valoarea punctul;ui de pensie se modifica la 1100, pensia anticipata partiala se recalculeaza automat?
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
letitia19611, utilizator

Alte discuții în legătură

Trecerea de la pensia anticipata partiala la pensia pentru limita de varsta gabros98 gabros98 In iunie 2014 am depus dosarul cu actele necesare pentru stabilirea pensiei anticipate partiale si am continuat sa lucrez inca 4 luni pana la emiterea deciziei ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu. la firma unde lucrez s-au pensionat ... papacostas papacostas Cumul pensie cu salariu. La firma unde lucrez s-au pensionat in ultimul an sute de salariați. Toti aplica urmatoarea schemă. După ce le vine decizia de ... (vezi toată discuția)
Am primit decizia de pensionare anticipata partial. insa eu inca ... Ilovema Ilovema Am primit decizia de pensionare anticipata partial. Insa eu inca lucrez si inca depun contributia de pensie. Ce se intampla cu contributiile achitate ulterior ... (vezi toată discuția)