avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Incadrare centrala termica pe gaz in scopul Directivei ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Incadrare centrala termica pe gaz in scopul Directivei 19/2012 si OUG 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice

Se incadreaza centrala termica pe gaz si cazanul pe combustibil solid cu automataizari (panou de control+ventilator evacuare gaze arse) in scopul Directivei si a OUG 5/2015?
Redau definitia ecipamanetului electric si electronic din OUG 5/2015:
echipamente care sunt dependente de curenţi electrici sau câmpuri electromagnetice pentru a funcţiona corespunzător şi echipamente pentru generarea, transferul şi măsurarea acestor curenţi şi câmpuri, proiectate pentru utilizarea la o tensiune nominală de maximum 1.000 de volţi, pentru curent alternativ, şi 1.500 de volţi, pentru curent continuu.
Conform definitiei, pot fi incadrate respectivele echipamente in scopul Directivei/OUG 5/2015? Trebuie avut in vedere ca lista de EEE prezentata in cele doua acte normative nu este limitativa, ci reprezinta un indrumar.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Adi Virlan , utilizator 08:23, 20 Iunie 2018
Vedeti daca va dau aviz.


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Vedeti daca va dau aviz.

Buna dimineata,

Despre ce aviz este vorba si cine il emite?
Autoritatile competente - Ministerul Mediului, ANPM, AFM - si-au declinat responsabilitatea, considerand operatorul ca fiind singurul responsabil de incadrarea unui echipamante in sau in afara scopului Directivei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise de post cretu monica cretu monica Buna ziua, ma numesc cretu monica, as avea nevoie de cateva fise de post daca poate cineva sa ma ajute si sa la transmita pe adresa de e-mail ... (vezi toată discuția)
Care este distanta minima intre hornul de evacuare al centralei pe gaz si geamurile blocului vecin ieia ieia V-as ruga sa-mi raspundeti daca este prevazuta, legal, distanta minima dintre hornul de evacuare al centralei pe gaz si geamurile vecinului de bloc. Cele doua ... (vezi toată discuția)
Modificare instalatie electrica hotarata doar de presedinte si administrator Adi_01 Adi_01 Buna ziua, Am descoperit in subsolul blocului doua persoane care lucrau la instalatia electrica .La intrebarea fireasca _ce faceti si cu acordul cui?_ au ... (vezi toată discuția)