avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces civil disjuns din proces penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces civil disjuns din proces penal

Trebuie sa recuperez o suma de bani de la o persoana, o parte din suma este recuperata in urma unui proces penal, diferenta urmeaza a fi recuperata in urma unui proces civil. Pt diferenta de suma pt care se va deschide proces civil trebuie sa platesc taxa de timbru sau e scutit de taxa? Daca cer actualizarea la zi cu rata inflatiei a diferentei de suma de recuperat, suma rezultata din calcule precum si daunele morale se timbreaza?
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
I_O_VDM, utilizator
Cel mai recent răspuns: I_O_VDM , utilizator 20:36, 19 Iunie 2018
Infractiunea este inselaciune in forma continuata incadrata la art 244 alin 1 si 2 ncpp

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale pentru calomnie sarm07opr sarm07opr Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de cerere de chemare in judecata pentru pretentii. Vreau sa deschid un proces impotriva unei persoane care m-a ... (vezi toată discuția)
Pierdut recurs...dar merg pe civil io_io io_io Am pierdut recursul impotriva ordonantei procurorului cu SUP si amenzi adm. in dosar penal pentru amenintare cu moartea , calomnie si insulta. S-a invocat ... (vezi toată discuția)
Cuantum daune morale ivanacristescu ivanacristescu Vreau sa stiu daca trebuie sa achit vreo suma,drept taxa,in tribunal,in cazul in care as cere daune morale,intr-un proces.Si daca da,cam care ar fi cuantumul ... (vezi toată discuția)