avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună dimineața! - obținere ordin de evacuare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună dimineața! - obținere ordin de evacuare

Sunt divorță din luna februarie a acestui an,locuim încă încă împreună în casa donată de părinții mei mie ( au drept de uzufruct). In ce condiții pot obține ordin de evacuare.Mentionez că împreună avem două proprietăți, in una locuiesc părinții mei in a doua îmi desfășor eu activitatea
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 11:31, 20 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Fostul soț!

Av. Moraru a scris:

Pe cine doriti sa evacuati?

Av. Moraru a scris:

Pe cine doriti sa evacuati?

Fostul soț!
Luați legătura cu un avocat și formulați o cerere prevalându-vă de procedura specială a evacuării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Enyya1 Enyya1 Avand in vedere ca eu,reclamanta, sunt in proces de divort cu paratul, iar acesta nu doreste sa paraseasca domiciliul mentionand ca o va face doar(citez) ... (vezi toată discuția)
Ordin de evacuare Iordache_Luminita Iordache_Luminita Buna ziua! Am si eu o problema destul de delicata si as dori daca se poate un raspuns. Locuiesc intr-un apartament cu sotul,copilul si socrii mei din anul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, eu si sotul meu nu mai locuim impreuna, inca nu am ... mery123 mery123 Buna ziua, eu si sotul meu nu mai locuim impreuna, inca nu am divortat, eu locuiesc cu copilul in apartamentul pe care sotul la dobandit prin donatie de la ... (vezi toată discuția)