avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfiintare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfiintare post

daca angajatorul desfiinteaza un post in organigrama, poate mentine salariatul angajat la acelasi loc de munca? Daca da, atunci cum este platit din moment ce postul nu mai exista?
daca angajatorul angazeaza un salariat si nu este pe post in organigrama, atuncui cum este platit acest salariat?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 11:01, 3 Noiembrie 2009
Daca angajatorul desfiinteaza anumite posturi din organigrama, trebuie sa anunte ITM, AMOFM si salariatii din posturile desfiintate, iar timp de cel putin un an sa nu angajeze pe nimeni in acele posturi, care de fapt nu exista.
Organigrama reprezinta oglinda societatii.Salariatii sunt angajati pe posturi si indeplinesc anumite responsabilitati.

In cadrul aceluiasi loc de munca puteti avea pe alt post valid doua contracte de munca cu timp partial.
Nu exista posturi in afara organigramei.
Daca se desfiinteaza un post puteti fi angajat cu acelasi salariu pe un altul , dar care sa existe in organigrama, altfel e fictiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disponibilizare MOT  GHITA MOT GHITA BUNA SEARA .As dori daca se poate un raspuns la : Compania la care lurez face disponibilizari de personal .A SOSIT organigrama ,iar acolo ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea posturilor / concedieri individuale membru1 membru1 Buna ziua stimati avocati! am si eu nevoie de un sfat URGENT pe scurt: presedintelui sindicatului,strict confidential, pe data de15 aprilie i-sa inmanat o ... (vezi toată discuția)
Vă rog să mă ajutați cu următoare situatie:un angajat este ... OANA_BD OANA_BD Vă rog să mă ajutați cu următoare situatie:un angajat este amenințat ca î se dezfiinteaza postul=director de vânzări pe o anumita zona .Dar postul de ... (vezi toată discuția)