Vă rog să mă ajutați cu următoare situatie:un angajat este amenințat ca î se dezfiinteaza postul=director de vânzări pe o anumita zona .Dar postul de director zona rămâne în organigrama pentru alte zone. Este legal? Ce poate face angajatul.în aceasta situație?
Sa-si adune cat mai multe probe ca postul nu se desființează efectiv si sa atace Decizia de concediere in instanta .ar fi indicat sa consulte un avocat în acest sens
Daca in organigrama sunt prevazute separat posturile de director de zona , atunci angajatorul poate desfiinta postul pentru zona respectiv .
Concedierea in baza art. 65 din Codul muncii presupune desfiintarea locului de munca al salariatului concediat, conditiile impuse de lege fiind desfiintarea locului de munca si existenta unei cauze efective, reale si serioase.
Decizia de concediere se contesta in termen de 45 de zile de la data comunicarii la Tribunalul in raza caruia domiciliaza acel salariat.
Dreptul meu
reasilvia
buna ziua.Prin desfiintarea locului de munca, am inteles ca unitatea are obligatia sa-ti ofere alt loc vacant corespunzator studiilor.Dupa un an de zile ce ... (vezi toată discuția)