avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cartea Familiei ( Familienbuch ) din Germania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cartea Familiei ( Familienbuch ) din Germania

Dacä Cartea Familiei ( Familienbuch ) eliberatä de ofciul stärr civile din Germania are o relevantä juridicä si in Romania
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:00, 20 Iunie 2018
Daca contine dispozitii compatibile cu legea romana ar putea avea relevanta dar nu cartea in sine ci regulile morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire marius68marius marius68marius un cetatean german ( nu are cetatenie romana) a facut un testament ( avand o propietate in romania) la un notar din romania in favoarea unui ... (vezi toată discuția)
Auto fără talon Claudiu100778 Claudiu100778 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situtie: am cumparat (sau mai precis vreau sa cumpăr - precizez ca nu pretul ma tentează ci masina in sine, mi o doresc ... (vezi toată discuția)
Eu sunt plecata din tara din 1977 la 15 ani, reintregirea familiei. ... DianaG123 DianaG123 Eu sunt plecata din tara din 1977 la 15 ani, reintregirea familiei. In Germania am primit acte de identitate nemtesti si cetatenia germana, dupa parinti. Dar ... (vezi toată discuția)