avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

Buna ziua,sunt strain cu statut de refugiat rezident in Romania .dar sunt si apatrid .fara nici o cetateneie.am un permis de conducere romanesc care a fost eliberat inainte de a deveni apatrid.eram cu cetateneie palestina .acum vreau sa prelungesc permisul de conducere si va intreb daca e ceva care poate impiedica prelungire permisul din cauza ca am devenit apatrid.daca apatrizi pot avea permis auto..eu am permis de sedere permanent cu cnp .doar ca la cetateneie scrie apatrid...si permisul auto il am de cand eram palestinian.doar situatia mea juridica s a schimbat dar in rest e la fel.ce parerea aveti? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Statut de refugiat Apatrid123 Apatrid123 Buna ziua,sunt strain rezidenta in Romania am si statut de refugiat.cand am cerut rezidenta permanenta(terman lung)a fost eliberat un permis de sederea ... (vezi toată discuția)
Permis nou amr8elias amr8elias buna ziua,sunt strain rezident in romania,am permis romanesc de 2 ani tip nou,acum in actele mele de sedere in tara s-a schimbat cetatenie ,am devenit apatrid ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean apatrid ioana.h ioana.h Ce documente sunt necesare pentru casatoria cu un cetatean apatrid, cu pasaport egiptean, nationalitate palestiniana? (vezi toată discuția)