avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca am inchiriat un spatiu situat in fata unui bloc, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca am inchiriat un spatiu situat in fata unui bloc, lipit de acesta, am nevoie de acordul asociatiei de locatari ca sa-mi desfasor activitatea?

Buna ziua,

Daca am inchiriat un spatiu situat in fata unui bloc, lipit de acesta, am nevoie de acordul asociatiei de locatari ca sa-mi desfasor activitatea?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Eusebiu85 , utilizator 13:27, 20 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu veti primi autorizatie de la primarie pentru modernizare spatiu/ desfasurare activitate, fara acordul asociatiei de locatari/ acordul locatarilor.
Am inteles. Va multumesc pentru raspuns si timpul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua- desfusurare activitate la parterul blocului valentina4242 valentina4242 Am inchiriat un spatiu unde am investit pentru un fast food la parterul unui bloc spatiu care in contractul de vanzare cumparare este trecut ca si spatiu ... (vezi toată discuția)
Functionare firma in spatiu comercial la parter bloc locuit mobinstal mobinstal La parterul blocului in care locuiesc ( etaj 1) sunt spatii comerciale . Pana in acest an , toate firmele care isi desfasurau activitatea , solicitau acordul ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari Elena.chi Elena.chi Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc (cu act doveditor de la primarie pentru schimbare destinatie din locuinta in spatiu ... (vezi toată discuția)