avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Control politia locala magazin - solicitare docomente ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Control politia locala magazin - solicitare docomente studii

Buna ziua!

In urma unui control al Politiei locale, ni s-au solicitat documentele de studii pentru angajatii din punctul de lucru cu activitate de comert cu amanuntul al unor produse.

Este legal sa ni se solicite documentele de studii pentru angajatii din punctul de lucru? Daca da, imi puteti da o justificare sau un temei legal?
Am intrebat politisul dar nu am primit un raspuns clar

De asemenea, la rubrica "buletin determinari sonometrice" (nu avem treaba cu asa ceva) din Nota de constatare s-au trecut calificarile personalului.

Va multumesc!

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Atributiile de control ale politiei locale LUCk33ro LUCk33ro Azi au venit in control in spatiu comercial privat care nu se afla in zona lor de activitate - respectiv piete, parcuri, comert stradal, etc.... Au intrat in ... (vezi toată discuția)
Periodicitate determinare noxe/ zgomot C_Ramona C_Ramona Buna ziua, Va rog, ma poate informa cineva, la ce se refera determinarile de noxe \\"pe termen scurt\\" ? (vezi toată discuția)
Program bar și tulburarea liniștii publice. ce legi pot invoca, ce plângeri pot face, și unde ? Ionut D. Ionut D. In fapt: Vis-a-vis de casa parintilor este deschis un bar - punct de lucru al unei societati comerciale din localitatea invecinata. Nu are afisata denumirea ... (vezi toată discuția)