avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Artizan de bijuterii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Artizan de bijuterii

Buna ziua. In urma cu câteva luni am început sa confectionez bijuterii si bineînțeles ca m-am înscris si la târguri. Întrebarile mele sunt: 1. pot participa la târguri fara sa fiu nevoita sa deschid firma sau pfa ? Am inteles ca exista oug 28/1998, mai exact , ART 2, f) “activităţile desfăşurate ca profesii libere sub toate formele de organizare care nu implică crearea unei societăţi comerciale;”.
2. Se încadrează activitatea mea la articolul de mai sus ?
3. Am inteles ( tot din vorba in vorba ) ca pot obține un act de artizan care ma pote scuti de folosirea unei case de marcat / înființarea unei firme . De unde pot obține acest act ?
Va multumes anticipat !
Cel mai recent răspuns: thaysia , utilizator 08:54, 6 Martie 2020
Salut, si pe mine ma intereseaza acest subiect, daca ai primit raspunsuri intre timp m-ar ajuta si pe mine. Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat 05Vali63 05Vali63 Sunt expert evaluator ANEVAR. M-am inregistrat ca PFA la RC, cod CAEN 7022, apoi am fost luat in evidenta la Adm Financiara. Tinand seama de obiectul de ... (vezi toată discuția)
Firma sau indemnizatia de crestere a copilului? andrea_palko andrea_palko Buna ziua, Doresc sa ma autorizez pentru activitatea de confectionare imitatii bijuterii (realizez bijuterii din ceramica) si nu stiu care ar fi cea mai buna ... (vezi toată discuția)
Autorizare pfa , autorizatie comert in targuri si piete Roxana1986 Roxana1986 Buna ziua.Doresc sa ma fac coordonator la Oriflame si pentru acest lucru am inteles ca trebuie sa ma autorizez ca PFA.Pentru inceput mi-am depus la RC ... (vezi toată discuția)