avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... eliberare imobil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

eliberare imobil

Buna ziua.
Sunt reclamanta intr-un proces de partaj in care s-a hotarat sa platesc sulta in 30 de zile de la ramanerea definitiva a hotararii. Ultima zi in care se fostul sot poate depune apel este 29 iunie. Si-a anunat decizia de a nu depune dar nu stiu detalii despre eliberarea imobilului. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privitor la pasii care trebuiesc urmati pentru a putea dispune de imobil cat mai curand. Cand trebuie el sa elibereze imobilul?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Dreptul familiei buna ziua ! un prieten a intentat in urma divortului o actiune ... englezugigi englezugigi Buna ziua ! Un prieten a intentat in urma divortului o actiune ininstanta ptr.partajul unui imobil obtinut impreuna cu fosta sotie in timpul casatoriei.Spre ... (vezi toată discuția)
Vinderea unui imobil atribuit sammy44 sammy44 Buna ziua. Daca mi se atribuie un imobil care face obiectul unui partaj si pt care sunt coproprietar cu fostul sot , pot sa-l vand singura fara acordul lui? ... (vezi toată discuția)
Plata sulta partaj - termen soseta16 soseta16 Buna ziua ! Apelez la dumnevoastra cu urmatoarea problema. Sunt in proces de partaj cu fostul sot si in urma ultimei hotarari sunt obligata la plata unei ... (vezi toată discuția)