avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dreptul Familiei Buna ziua ! Un prieten a intentat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dreptul Familiei Buna ziua ! Un prieten a intentat in urma divortului o actiune ...

Buna ziua ! Un prieten a intentat in urma divortului o actiune ininstanta ptr.partajul unui imobil obtinut impreuna cu fosta sotie in timpul casatoriei.Spre sfarsitul lunii Decembrie sa pronuntat sentinta prin care i se atribuie lui imobilul sa stabilit sulta care trebuie sa o plateasca fostei sotii si valoarea cheltuielilor de judecata care trebuie achitata de fosta sotie. Hotararea a fost data cu drept de apel in 30 de zile . Avand in vedere ca acel termen a expirat ,data hotararii a fost 21-12-2021,ce este de facut in continuare intrucat avocatul care la reprezentat pe reclamant de cate ori i sa cerut detalii despre proces spune ca nu stie asteapta sa-l anunte judecatorul.
Cel mai recent răspuns: englezugigi , utilizator 11:58, 26 Ianuarie 2022
termenul de apel curge de la comunicarea hotararii. dupa ce va primi acasa decizia instantei, daca trece termenul de 30 de zile si nu se inregistreaza cerere de apel, poate cere legalizarea hotararii. cu hotararea legalizata se merge la executor.
Reclamantul nu este in Romania, el lucreaza in alta tara . Cum se poate proceda cu legalizarea hotarari si daca hotararea a ramas definitiva in cat timp ar urma sa o primeasca la adresa din Romania ?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2022
englezugigi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune norocel_bab norocel_bab 23/03/2011 Admite cererea Solutie: Admite cererea. Constată că masa bunurilor comune dobândite de părţi în timpul căsătoriei este alcătuită din ... (vezi toată discuția)
Plata sulta- pot apela la un executor? ContSters438817 ContSters438817 Buna ziua! Daca pirita refuza sa vina sa primeasca sulta in localitatea unde locuiesc eu, pot sa apelez la un executor si dinsul sa ia legatura cu ... (vezi toată discuția)
Hotarare de partaj georgeconstantin georgeconstantin Dupa divort a urmat partajul juridic,eu am primit o cota de 60%,fosta sotie 40%.Eu am avut inscrisuri la dosar justificand ca am cumparat toata masa ... (vezi toată discuția)