avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare in treapta urmatoare functionar public
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare in treapta urmatoare functionar public

Buna ziua, de 1 an si 2 luni lucrez la o primarie si sunt incadrata in funtia de referent III, asistent social, si as dori sa stiu daca pot trece la treapta urmatoare si care este legea unde specifica acest aspect.
Mai mentionez faptul ca sunt personal contractual si nu functionar public.
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 10:13, 3 Noiembrie 2009
Promovarea personalului contractual in sistemul bugetar, se face prin transformarea postului detinut, in urma promovarii unui examen organizat in acest scop.
Ordonanţă nr. 10/2008 privind nivelul salariilor de bază şi al altor drepturi ale personalului bugetar salarizat .
Stabilirea efectiva a salariului se face pe baza unei formule de calcul prevazute de HG 775/1998 modificata de HG 157/1999.
In aceasta formula se iau in calcul punctele obtinute le evaluarea performantelor profesionale, preliminare examenului, nota de la examen, etc.
Puteti solicita compartimentului de resurse umane informatii suplimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare personal contractual lidia31 lidia31 sunt incadrata ca personal contractual intr-o primarie din noiembrie 2008, ca debutanta,fiind proaspata absolventa de facultate. Trecerea de la stadiul de ... (vezi toată discuția)
Salarizare personal contractual OANAALIN OANAALIN Lucrez in cadrul unui consiliu local - personal contractual. In aprilie am implinit 2 ani de la ocuparea functiei. Poate cineva sa-mi spuna daca pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Promovare studii superioare referent - primarie lucasamuel lucasamuel Va rog sa-mi spuneti cum se face promovarea de pe studii medii pe studii superioare a unui referent II - angajat contractual in cadrul unei primarii. Ultima ... (vezi toată discuția)