avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... pot cere falimentul personal?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

pot cere falimentul personal?

Buna ziua.
Datorez sume foarte mari de bani catre banca in urma imprumuturilor pe care fostul meu sot le-a facut in numele firmei la care el era administrator, iar eu am semnat in calitate de fidejusor. Datoriile sunt din anii 2006-2009. Eu am poprire 50% si ar trebui sa muncesc timp de 100 de ani de acum inainte pt a plati totul. Pot solicita falimentul personal?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 20:27, 24 Iunie 2018
Inca nu pentru ca sunt probleme tehnice de punere in aplicare a legii falimentului. Poate la anul sau in toamna cel mai devreme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fidejusor ina1 ina1 Buna ziua, Societatea x are un credit restant. Banca a propus restructurarea/reorganizarea creditului. S-a garantat pentru credit cu un imobil proprietatea ... (vezi toată discuția)
Executare silita fidejusor uracort uracort Am fost administratorul unei firme ce a fost radiata in urma intrarii acesteia in faliment ca urmare a incapacitatii de plata. In timpul functionarii firmei am ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive in contractul de credit adi740 adi740 Buna ziua! Va prezint cat mai succint situatia in care ma aflu. In anul 2008 am semnat ca si fidejusor intr-un contract de credit. Creditul a fost facut pe ... (vezi toată discuția)