avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rca mașina închiriată
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rca mașina închiriată

Bună ziua, cui ii revine responsabilitatea de a verifica rca ul la o mașină închiriată? Celui care o închiriază sau utilizatorului. Am. Plecat la drum și m a oprit politia și aveam rca ul expirat. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters478004 , utilizator 20:03, 20 Iunie 2018
Incheierea unei asigurari RCA revine proprietarului autovehiculului.
Aveam obligația când m am urcat în mașină sa verific asigurarea dacă e valabilă? Ca am luat amenda. Și persoana de la care am închiriat mașina mi a spus ca eu trebuia sa verific valabilitatea. Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate polita rca in cazul decesului proprietarului chilly0104 chilly0104 Ce se intampla cu polita RCA daca proprietarul masinii a decedat, aceasta urmand sa expire peste 4 luni de la data decesului? Mai este valabila sau este nevoie ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru ca nu aveam asigurarea la mine marianamahu marianamahu Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in cazul meu, am primit o amenda ca nu aveam asigurarea rca la mine, asigurarea este valabila, doar ca atunci ... (vezi toată discuția)
Rca pentru o masina defecta? Irina S. Irina S. Am un autoturism care s-a defectat. Intre timp a expirat si polita RCA. Mai dureaza pana o repar deoarece nu am gasit piesele necesare. Trebuie sa-i fac RCA ... (vezi toată discuția)