avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatiul din fata blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatiul din fata blocului

Buna ziua.
De curand m am mutat intr un bloc nou. In fata blocului este un spatiu amenajat f frumos. O fantana arteziana, bancute, flori, iluminare etc. Spatiul respectiv este pt cele doua blocuri asezate in L. Din pacate cartierul nu are un parc amenajat iar locuitorii din vecinatate se aduna cu copiii, intr un nr f mare. Nemultumirea mea este aceea ca mentenanta locului este platita de locatarii celor doua blocuri iar copiii arunca pietre in fantana, distrug spatiul verde iar bancile sunt ocupate. Ce putem face d.p.d.v. legal sau practic ca sa nu mai vina persoanele ce nu locuiesc in cele doua blocuri?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2018
Stefan.Buzoianu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:13, 20 Iunie 2018
Este greu de crezut ca puteti restrictiona accesul cetatenilor pe drumul public
Eventual puteti solicita politiei teritoriale sa asigure echipaj care sa patruleze zona
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o firmã de izolaþii eugen_r2 eugen_r2 Bună ziua. La unul dintre blocurile din vecinătate a apărut o firmă care pune izolaţii termice. Nu au luat nici un fel de măsuri de protecţie, astfel ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului danfery danfery buna ziua. de aproximativ 15 anu ma ocup de ingrijirea spatiului verde din spatele blocului unde locuiesc, eu locuid la parter. acu ceva timp, in urma unor ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului-legislatie ANDREI_oni ANDREI_oni Buna ziua Locuiesc impreuna cu familia la bloc, intr-un apartament proprietate personala, si pe spatiul verde din jurul blocului, mai multi vecini avem ... (vezi toată discuția)