avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit redirectionare 2%
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

redirectionare 2%

se pot redirecţiona 2% din impozitul pe venit către o organizaţie sindicala ?
Cel mai recent răspuns: Andrei CFNET , Consultant fiscal 10:51, 3 Noiembrie 2009
Da, se poate directiona 2% din impozit catre o organizatie sindicala cu conditia ca potrivit legilor proprii de organizare si functionare (statutului) sa desfasoare activitati nonprofit iar sumele primite din impozit sa fie folosite in acest scop.

Baza legala: Art. 57 alin. (4) din Codul Fiscal: [ link extern ] /
si Normele de aplicare la art. 57 (pct. 117^1 paragraful 2)
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2009
Andrei CFNET, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatiile de proprietari pot beneficia de cota de 2% din impozitul pe venit AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 Buna seara. Mai pot asociatiile de proprietari beneficia de cota de 2% din impozitul pe venit aferent anului 2016 ? Unde trebuiesc inregistrate aceste ... (vezi toată discuția)
2%din impozitul pe venit pt pfa mnd mnd Buna ziua, As vrea sa-mi spuna cineva in ce conditii o persoana fizica autorizata poate redirectiona 2% din impozitul pe venit catre o anumita institutie si ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa directionez 2% din impozit catre o asociatie de locatari. Mariandjy Mariandjy Buna ziua. As dori sa stiu ce trebuie sa fac ca sa directionez 2% din inpozit catre asociatia de locatari unde locuiesc,iar acei bani sa poata fi folositi ... (vezi toată discuția)