avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Bunica mea a fost parte intr-un dosar civil de partaj judiciar al unui teren,in urma hotararii fiecare din cele 5 parti (frati) au de plata sulte si cheltuieli de judecata unii altora.Fiecare a fost somat prin executor judecatoresc pt aceste plati,fiind o suma relativ mare pt un pensionar in cazul bunicii am inteles ca daca nu plateste integral se poate pune poprire pe pensie si se plateste lunar un procentaj din pensie.Care sunt avantajele si dezavantajele in cazul popririi?daca se poate inregistra cu acea suprafata de teren la primarie inainte de plata sumei integral,penalizari,taxe suplimentare? avand in vedere ca executorul jud.a pus in posesie prin proces verbal si delimitarea parcelelor fiecare parte.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Executare silita , imprumut negarantat cu imobil milikutza milikutza Buna ziua, o vecina de-a mea,pensionara, a primit o somatie de la un executor, in urma unei incheieri judecatoresti, deoarece nu si-a achitat un credit catre o ... (vezi toată discuția)
Adresa de infiintare a popririi Scr3wBall Scr3wBall Azi am primit (ma rog mama a primit) o adresa de infiintare popriri in urma unui litigiu dintre TERMICA si Asociatia de proprietari (la care are de platit ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu 2 adrianadavid012 adrianadavid012 buna ziua. am si eu o problema legata de o poprire pe salariu. in iunie 2017 mi s a pus poprire pt un imprumut din 2008. suma prevazuta din somatie era 1593 ... (vezi toată discuția)