avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Sa facturat legal in cadrul agenției de turism ?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Sa facturat legal in cadrul agenției de turism ?

Am 2 probleme va rog :
1. Lucrez intr- o agenție de turism , cu 2 ani de zile in urma agenția de turism a făcut o factura de servicii turistice pe numele soțului ( aveau datele soțului ) in valoare de aproximativ.2000 EUR. Beneficiarul serviciilor turistice nu a fost soțul ! Este legal ceea ce a făcut managera? Cum se pedepsește legal acest fapt?Factura nu este semnată .
2.Anul acesta in luna Februarie am cumpărat prin agenția de turism in care lucram 4 bilete de avion , firma nu m-a facturat ,eu i-am platit patroanei biletele la negru practic.In luna Mai am cumpărat cazarea la hotel ,am platit in aceleași condiții . Pe 04.06.2018 eu mi- am dat demisia ,managera sa înfuriat f. tare de plecarea mea și in data de 15.06.2018 fără sa mi se spună a facturat vacanta mea pe care am efectuată in data de 17.05.2018/3 nopți.Este legal ceea ce a facut?

Alte discuții în legătură

Factura către client înaintea factdla furnizor?p denyy10 denyy10 Problema mea este următoarea : Pe data de 14 Februarie sau cumpărat 4 bilete de avion ,in data de 15 Martie cazarea ,in data de 17.05.2018 am fost plecată ... (vezi toată discuția)
Ghid turistic / agentie de turism anonym3000 anonym3000 Buna ziua, Momentan lucrez in IT, dar as vrea sa mai organizez excursii / teambuilding-uri in weekend cu un anumit tip de persoane. Excursiile pot fi la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.o agentie de turism touroperatoare ce achizitioneaza ... girtu_anita girtu_anita Buna ziua.O agentie de turism touroperatoare ce achizitioneaza cazare din Turcia, bilete de avion Romania-Turcia din Romania factureaza atat catre societati ... (vezi toată discuția)