Problema mea este următoarea : Pe data de 14 Februarie sau cumpărat 4 bilete de avion ,in data de 15 Martie cazarea ,in data de 17.05.2018 am fost plecată in vacanta . Facturile de la furnizori sunt din luna Februarie/Martie. In data de 15.06.2018 am fost facturată de către agenția de turism . Eu sunt clientul !Este legal? Eu am platit aceasta vacanta in urma cu 1 luna de zile dar la negru . Eu atunci lucram la aceea agenție de turism ,am lucrat pana in data de 16.06.2018.La
2 săptămâni după ce mi- am dat demisia m-am trezit cu aceasta factura (factura nu este semnată de mine) .
Nu prea se intelege cui ati platit dvs. vacanta. Ati platit direct vacanta catre unitatea de cazare si catre compania aeriana ( ati achizitionat bilete direct )?
Agentia de turism pentru ce a emis factura? Pretinde ca ati achizitionat vacanta prin intermediul lo? Ati beneficiat de reduceri pentru ca lucrati acolo? SUnt lucruri care trebuie lamurite pentru a intelege de ce au emis factura si ce solicita de fapt.
Eu lucram la respectiva agenție de turism .acest pachet de fapt era un Bonus primit din partea firmei ,mi- am dat demisia și sau supărat f. Tare. Acum m-au facturat pt. vacanta mea efectuată in 17.05.2018
Bonusul a fost oferit la negru. Este legal sa factureze un serviciu deja efectuat ,nu ar fi trebuit facturat înaintea efectuării vacantei ? Facturile de la furnizori sunt din luna Februarie și Martie !