avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Factura către client înaintea factdla furnizor?P
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Factura către client înaintea factdla furnizor?P

Problema mea este următoarea : Pe data de 14 Februarie sau cumpărat 4 bilete de avion ,in data de 15 Martie cazarea ,in data de 17.05.2018 am fost plecată in vacanta . Facturile de la furnizori sunt din luna Februarie/Martie. In data de 15.06.2018 am fost facturată de către agenția de turism . Eu sunt clientul !Este legal? Eu am platit aceasta vacanta in urma cu 1 luna de zile dar la negru . Eu atunci lucram la aceea agenție de turism ,am lucrat pana in data de 16.06.2018.La
2 săptămâni după ce mi- am dat demisia m-am trezit cu aceasta factura (factura nu este semnată de mine) .
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:49, 21 Iunie 2018
Nu prea se intelege cui ati platit dvs. vacanta. Ati platit direct vacanta catre unitatea de cazare si catre compania aeriana ( ati achizitionat bilete direct )?
Agentia de turism pentru ce a emis factura? Pretinde ca ati achizitionat vacanta prin intermediul lo? Ati beneficiat de reduceri pentru ca lucrati acolo? SUnt lucruri care trebuie lamurite pentru a intelege de ce au emis factura si ce solicita de fapt.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2018
Company Advising, utilizator
Eu lucram la respectiva agenție de turism .acest pachet de fapt era un Bonus primit din partea firmei ,mi- am dat demisia și sau supărat f. Tare. Acum m-au facturat pt. vacanta mea efectuată in 17.05.2018
Bonusul a fost oferit la negru. Este legal sa factureze un serviciu deja efectuat ,nu ar fi trebuit facturat înaintea efectuării vacantei ? Facturile de la furnizori sunt din luna Februarie și Martie !
Sfatul meu este sa apelati la ajutor de specialitate si sa nu achitati nimic pana nu obtineti o parere avizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa facturat legal in cadrul agenției de turism ? denyy10 denyy10 Am 2 probleme va rog : 1. Lucrez intr- o agenție de turism , cu 2 ani de zile in urma agenția de turism a făcut o factura de servicii turistice pe numele ... (vezi toată discuția)
Demisie fără preaviz denyy10 denyy10 In data de 04.06 mi- am dat demisia cu preaviz,in data de 15.06 ar fi trebuit sa primesc salariul ,eram deja amenințată de 3 zile ca nu îmi va da ... (vezi toată discuția)
Regim facturare agenții de turism denyy10 denyy10 Pe data de 14 Februarie agenția de turism mi- a vândut 4 bilete de avion ,agenția nu mi-a eliberat factura. In luna Mai mi-a și cazarea pt. o vacanta ... (vezi toată discuția)