avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Regim facturare Agenții de Turism
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Regim facturare Agenții de Turism

Pe data de 14 Februarie agenția de turism mi- a vândut 4 bilete de avion ,agenția nu mi-a eliberat factura. In luna Mai mi-a și cazarea pt. o vacanta efectuată in 17.05/3 nopți. Agenția m-a facturat in 15 Iunie. Este legal?
Cel mai recent răspuns: Danidanieladima , utilizator 12:15, 26 Iulie 2018
da. 15 a lunii urmatoare prestarii serviciului/livrarii bunului era termenul limita de facturare. plata cand ati facut-o si ce v-au dat la mana in acest sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura către client înaintea factdla furnizor?p denyy10 denyy10 Problema mea este următoarea : Pe data de 14 Februarie sau cumpărat 4 bilete de avion ,in data de 15 Martie cazarea ,in data de 17.05.2018 am fost plecată ... (vezi toată discuția)
Factura de la agentie turism Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Nu m-am mai confruntat cu asa ceva si nu stiu cum se inregistreaza in contabilitate: A fost cumparat bilet de vacanta care include si costul ... (vezi toată discuția)
Sa facturat legal in cadrul agenției de turism ? denyy10 denyy10 Am 2 probleme va rog : 1. Lucrez intr- o agenție de turism , cu 2 ani de zile in urma agenția de turism a făcut o factura de servicii turistice pe numele ... (vezi toată discuția)