avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Reavointa in plata pensiei de intretinere a copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Reavointa in plata pensiei de intretinere a copilului

Sunt divortata de sapte ani. Prin sentinta de divort s-a stabilit o pensie de intretinere a copilului in valoare de 25% din veniturile fostului sot. De atunci plateste 25% din venitul salarial de la locul de munca. De cinci ani este antrenor cu acte in regula la un.club sportiv privat. Nu a platit niciodata 25% din venitul de acolo.

Il pot actiona in instanta?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:23, 21 Iunie 2018
Bineinteles ca puteti . Aceasta chestiune e des intalnita in cei ce datoreaza un anumit procent din munca lor catre pensia alimentara. Majoritatea considera o anumita suma " destul de rezonabila" pt satisfacerea nevoilor copilului sau copiilor lasati in grija celuilalt parinte. Pe romaneste majoritatea considera ca banii respectivi sunt ceruti pt a satisface nevoile mamei sau mamelor si nu al copiilor lor. De aceea se sustrag si incalca legea. Pt a indeparta orice suspiciune puteti face sa zicem o lista cu toate cheltuielile pe care dvs le suportati in cresterea si educarea copiilor sau copilului dvs si in prealabil sa i-o prezentati dumnealui pt a intelege ca suma sau sumele respective vor ajunge in a satisface nevoile propriului copil si nu al dvs.
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2018
Catalin cata, utilizator
Mergeti la executor cu hotararea.
Daca exista probleme mergeti la avocat.

Ati putea depune si o plangere penala daca va datoreaza mai mult si asa va rezulta din acte dar e mai bine cu executor.
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procent pensie alimentara danabi danabi Buna ziua! In urma divortului, fiica si fiul meu au primit cate 16,5% pensie alimentara din venitul tatalui . Daca unul dintre copii s-a angajat si nu i se ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara cristinacrs cristinacrs Buna ziua, I am deschis proces fostului sot pt majorarea pensiei alimentare la 4 ani de la stabilirea divortului si a pensiei alimentare la momentul ... (vezi toată discuția)
Exista conflict de interese? cosovi cosovi Buna ziua, Am participat la un examen pentru postul de administrator de baza sportiva si am fost declarat Admis , Eu detin si functia de Presedinte a unei ... (vezi toată discuția)