avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Am trimis bani si nu am primit produsul
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Am trimis bani si nu am primit produsul

Buna ziua,acum 2zile am vrut sa achizitionez un tel.pe care l-am gasit postat de o pers.pe facebook.am intrat in privat si am discutat,pers respectiva m- a rugat sa depun banii in banca pt a fi sigura ca voi ridica coletul.Am facut transfer prin internet banking iar dupa ce banii i-au intrat in cont nu a mai rasp.si m-a si blocat pe facebook.Cum pot recupera suma de bani(150ron)?,Am facut o sesizare la banca,am numele pers cu care am discutat,dovada ca am depus banii si discutia de pe facebook,nu am sters conversatia.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vulpe alexandra , utilizator 09:39, 21 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Isi poate rezerva o banca dreptul de a bloca contul si a retine cardul utilizatorului? alingiuroiu alingiuroiu Buna ziua! Eu am o problema. Eu am facut un contract pentru un card de debit cu o banca din Romania. In perioada noiembrie- decembrie 2011 mi-am depus o suma ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere contra unei sume de bani, angajament de plata xtreme27 xtreme27 Salut. Am o problema mai delicata . S-au postat de pe fb meu niste poze 18+ cu o fata . Si acum tot primesc amenintari sa platescc o suma de bani precum sa mi ... (vezi toată discuția)
Achitare pret imobil Sitar24 Sitar24 Buna ziua, Daca pretul unui imobil care se vinde va fi achitat de catre cumparator in contul unuia dintre coproprietarii ce vand acel imobil, cand anume se ... (vezi toată discuția)