avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda de circulatie

Buna ziua.
Am trecut printr_o intersecție unde trebuia sa cedez trecerea....conducătorul cu prioritate mi_a facut semn sa trec...si am trecut...hop...ma oprit poliția...m_au filmat si au spus că tre sa imi dea amenda si sa imi suspende permisul 30 zile...ca au filmare si nu au ce mai face...vreau sa fac contestație...cum fac??ce șanse am?clar...omul ma lasat sa trec...am scris acest lucru la obiectiuni..dacă eram mai inspirată mergeam la om sa il aduc martor
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:14, 21 Iunie 2018
Aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala impotriva PV in termen de 15 zile de la comunicare la judecatoria teritoriala
In speta dv daca exista iproba video nu se justifica
Pe drumul public se respecta indicatoarele,semnalele agentului de politie
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2018
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordarea de prioritate irina_iris_20 irina_iris_20 Buna ziua. Am trecut printr_o intersecție unde trebuia sa cedez trecerea....conducătorul cu prioritate mi_a facut semn sa trec...si am trecut...hop...ma ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal de contraventie, pareri... flo1990b flo1990b Buna seara,ieri mi-a fost suspendat permisul pentru 30 de zile+amenda 340 lei pe motiv ca nu am respectat semnificatia indicatorului STOP si am patruns pe ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru neacordare de prioritate John_2105 John_2105 Mi-a fost retinut permisul pentru 30 zile,motiv neacordare de prioritate pieton la trecere semaforizata. Politistul spune ca nu am dat prioritate pietonului ... (vezi toată discuția)