avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit vehicul lent (tractor)
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit vehicul lent (tractor)

Buna ziua,
Unchiul meu a fost proprietarul unui tractor neimatriculat care a fost declarat la primarie pe numele bunicii mele ca vehicol lent. Unchiul meu si-a luat tractorul, intre timp a decedat, eu continui sa platesc pentru bunica mea impozitul pentru vehicolul lent (tractor). Ce trebuie sa fac ca bunica mea sa nu mai figureze cu impozitul pentru vehicolul lent- tractor? Primaria imi cere o dovada ca unchiul meu a luat tractorul, I-am cerut sa vina in gospodarie sa vada ca nu mai exista. Este suficienta o declaratie pe proprie raspundere semnata de bunica mea? Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Bună ziua. as dori sa va întreb și dacă ma puteți ajuta ... cornelescule cornelescule Bună ziua. As dori sa va întreb și dacă ma puteți ajuta cu o soluție la următoarea problema. Fiul soției mele a cumpărat o mașină și am fost de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! imi expirra buletinul luna aceasta si mentionez ca ... Alexandra Frîncu Alexandra Frîncu Buna ziua! Imi expirra buletinul luna aceasta si mentionez ca eu nu sunt proprietara imobilului trecut ca domiciliu. Proprietarul este bunicul meu care a ... (vezi toată discuția)
Clarificare mariaindre mariaindre Buna ziua. Revin cu o problema mai veche vizavi de inregistrari in registrul agricol al comunei.De ceva timp v-am intrebat daca o proprietate mostenita de 2 ... (vezi toată discuția)