avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! Imi expirra buletinul luna aceasta si ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! Imi expirra buletinul luna aceasta si mentionez ca ...

Buna ziua! Imi expirra buletinul luna aceasta si mentionez ca eu nu sunt proprietara imobilului trecut ca domiciliu. Proprietarul este bunicul meu care a decedat, insa nu a fost facuta succesiunea. Ca succesori sunt bunica, tatal meu si matusa mea. Eu am luat de la primarie o adeverinta care arata dovada din Registrul Agricol ca bunicul detine acel imobil, dar nu stiu daca ajuta la ceva. Imi puteti spune, va rog, daca este suficienta aceasta adeverinta sau pe cine trebuie sa iau sa dea declaratie pe propria raspundere ca locuiesc si eu in acel imobil si ca am domiciliul acolo? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:03, 2 Septembrie 2020
Adeverinta trebuia sa fie eliberata pe numele bunicii, care va poate lua in spatiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu retromusculo retromusculo pot sa-mi schimb domiciliul la o adresa de la tara unde au locuit bunicii mei actualmente decedati daca am acordul tatalui meu care are un testament de la ... (vezi toată discuția)
Elibararea actului de identitate fara succesiune lukian lukian Buna ziua! In luna octombrie imi expira buletinul,iar propietarul imobilului in care locuiesc ( bunicul meu ) a decedat acum 2 ani! Tatal si ... (vezi toată discuția)
Eliberare buletin la expirare - adeverinta de la primarie Lily88 Lily88 Buna ziua! As dori sa va intreb,in ceea ce priveste eliberarea buletinului,la ghiseu nu au avut amabilitatea de a ma informa,trebuie sa schimb buletinul,expira ... (vezi toată discuția)