avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 6 luni cu suspendare pentru evaziune fiscală
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

6 luni cu suspendare pentru evaziune fiscală

Bună ziua,in octombrie 2014 am fost condamnat la 6 luni cu suspendare pentru evaziune fiscală după care am urmat cursurile facultății de drept din altă țară UE.cand o sa fiu reabilitat de drept și când pot practica meseria de avocat in afara României?va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:25, 21 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Verificati legislatia statului unde vreti sa profesati.
In Romania dupa reabilitare ati avea dreptul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa urmez facultatea de drept, dar la id. are acceasi valoare ca si cea la zi? Luciana Lefter Luciana Lefter Buna ziua! Am o problema care ma macina de foarte mult timp. Imi doresc din tot sufletul sa devin avocata, dar situatia financiara nu imi permite sa urmez ... (vezi toată discuția)
Admitere barou persoana cu cazier beghean beghean Buna,de curand am avut o experienta neplacuta de unde a rezultat o condamnare cu suspendare de 2 ani.... In acelas timp sunt stundent la facultatea de ... (vezi toată discuția)
Avocatura in alte state jhonyqz jhonyqz Buna ziua,ma numesc Bogdan,sunt student la Drept in Romania si as dori sa va adresez urmatoarea intrebare:Daca termin dreptul in Romania pot profesa ca si ... (vezi toată discuția)