avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozite venituri Intreprindere Individuala 2017
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozite venituri Intreprindere Individuala 2017

Ce impozite va achita o Intreprindere individuala ( in sistem real ) pentru veniturile obtinute in 2017 ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:03, 21 Iunie 2018
Impozitul pe venit 16% si in anumite conditii contributiile sociale. Completati pentru a inchide anul 2017 prima parte a declaratei unice si in partea a doua completati pentru estimatul anului 2018. Pentru inchidrea anului 2017 veti primi acasa decizie de impunere mai prin toamna. Mergeti cel mai bine direct la finante si va vor ajuta cu completarea declaratiei ca sa n-o gresiti.
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica si contributiile la stat pentru pfa brtdaniela brtdaniela Buna ziua! In anul 2017 am realizat venituri anuale de 11000 lei . Acum daca completez Declaratia unica am inteles ca nu sunt obligata sa platesc CASS si CAS ... (vezi toată discuția)
Impozit pe dobanda paiudaniela paiudaniela Am depus declaratie la ANAF in luna februarie, cu actiunile rascumparate de la banca in 2017.. INTREBARI: 1. mai trebuie sa depun declaratia unica? 2.pentru ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica venit din inchiriere janedoe1 janedoe1 Buna ziua, Am niste nelamuriri si sper sa ma ajutati. Sunt salariata , dar am si o proprietate pe care o inchiriez. In 2017, am platit pe baza de decizie de ... (vezi toată discuția)