avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Persoanele fara venituri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Persoanele fara venituri

Buna ziua! Am depus pentru o persoana ce nu are venituri in ianuarie declaratia 604. La aceea vreme am platit pentru jumate de an 10 % din salariu minim brut pe 6 luni, urmand ca in luna iulie sa platesc pentru cealalta jumatate de an.
Am citit ca din mai, legea s-a schimbat si trebuie depusa declaratia unica 212 , si ca pentru persoanele fara venituri se va plati de acum doar 10 % din valoarea a 6 salarii /an. (adica suma pe care am platit-o deja la inceputul anului)
Ce trebuie sa fac pentru aceasta persoana? sa depun declaratia 212? Teoretic nu mai ar trebui sa platesc nimic, asa e?
Ultima modificare: Vineri, 22 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:29, 22 Iunie 2018
Cel mai indicat ar fi ca in acest caz sa mergeti la ei la finante si cu d604 depusa deja si sa va ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 212 vs 600 EllaEla EllaEla Buna dimineata! Daca am depus deja declaratia 600, trebuie sa revin si sa (re)depun declaratia 212?! Asta in conditiile in care, anul trecut nu am avut nici ... (vezi toată discuția)
Plata cass persoane fara venituri catalinapredescu catalinapredescu Am completat în februarie 2018 declaratia 604 pe o perioada de 12 luni. De atunci plătesc lunar cass de 190 ron. Odată cu apariția noii declarații unice ... (vezi toată discuția)
Plata contributiei asig. de sanatate FlorentinaMiloiu FlorentinaMiloiu Buna ziua! In luna martie am depus declaratie 604 prin care m-am angajat sa platesc lunar pentru o per. de 12 luni contributia de sanatate fiind neasigurat. In ... (vezi toată discuția)