avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate act de inchiriere
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

act de inchiriere

Eu si fostul sot suntem divortati .Nu am facut partajul ,eu locuind in apartamentul comun,iar el in casa proprietate comuna. M-am trezit ca el a inchiriat toata casa facand actele la notar si a schimbat toate incuietorile. Eu stiam ,conform legii ca trebuie sa ceara acordul meu. Ulterior am obtinut prin ORDONANTA PRESEDENTIALA dreptul sa am o camera si sa intru in dependinte unde se gaseste si sursa de apa (fantana),deoarece el a lasat in paragina gradina cu pomi,via si parculetul din fata casei,,pe care acum le-am lucrat eu. Va rog sa-mi spuneti daca e legala inchirierea de catre el ,fara acordul meu.Multumesc
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2018
giurgiu lacramioara, utilizator

Alte discuții în legătură

Anularea unui contract de inchiriere giurgiu lacramioara giurgiu lacramioara Cum poate fi anulat un contract de inchiriere facut de fostul sot fara acordul meu,pe casa si gradina bun comun. Mentionez ca nu este facut partajul bunurilor ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager MihaelaGaboreanu MihaelaGaboreanu Bună seara. Am cumpărat in 2002 printr-un contract de vânzare-cumpărare ,cu uzufruct viager în favoarea vanzatorului, pe un teren intravilan. Ulterior am ... (vezi toată discuția)
Inchiriere mostenire Adnan Adnan Buna seara. Locuiesc intr-o casa primita mostenire. Suntem trei mostenitori care in urma succesiunii am primit cate o cota parte de 1/3 din casa. Ceilalti doi ... (vezi toată discuția)