avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intrebare venit estimat pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intrebare venit estimat pfa

Daca as face pfa , din suma pe care o aproximezi in declaratie pentru pfa in sistem real, exista o suma minima (un anumit barem?)
Fiind incepatoare, probabil nu voi castiga foarte mult, de aceea intreb...
Ultima modificare: Vineri, 22 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:25, 22 Iunie 2018
Venitul estimat il treceti cat doriti in declaratia unica pe care o veti depune in maxim 30 de zile de la infiintare si apoi dupa inchiderea anului 2018 o sa o mai depuneti odata cu situata realizata in anul fiscal incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa 2019 impozit si taxe cristi_gdc cristi_gdc Buna ziua. Pentru un PFA deschis in 2019, sistem real, plata impozitului pe venit si a contributiilor sociale se va face pana la data de 25 aprilie pentru ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu marfa daca onrc a radiat pfa-ul? Magbd Magbd Buna ziua, Daca am PFA-ul radiat fin oficiu, ce se intampla cu marfa pana cand infiintez alt PFA? Si dupa aceea? (vezi toată discuția)
Pfa inregistrare finante Robert Daniel Csaszar Robert Daniel Csaszar Buna ziua, am o intrebare in legatura cu inregistrarea la finante ca pfa. Saptamana asta Luni am primit certificatul de la Registrul Comertului si as vrea ... (vezi toată discuția)