avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pentru obtinerea de daune si prejudicii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pentru obtinerea de daune si prejudicii

In anul 2014 am fost condamnat la 5 ani de inchisoare de tribunal pentru o infactiune de inselaciune petrecuta in anul 2003. Cum eu ma aflam in strainatate din anul 2003 am luat la cunostiinta de aceasta in anul 2016 cind am fost retinut de interpol acolo in strainatete. Dupa un an de detentie in strainatate am fost extradat si dupa inca patru luni de detentie aici in tara am fost absolvit de curtea de apel de toata raspunderea penala in acest caz deoarece procesul din 2014 a fost rejudecat in 2017. Avind in vedere ca am efectuat 1 an si 4 luni de detentie si in urma sentintei definitive am fost achitat cum trebuie sa procedez pentru obtinerea unor daune in acest caz. Va multumesc din inima pentru amabilitatea de a-mi raspunde anticipat.
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 06:05, 22 Iunie 2018
Din cat descrieti aveti dreptul la plati compensatorii pentru privarea de libertate. Insa e dificil de spus cu certitudine fara a avea acces la materialul scris. Cred ca ar trebui sa contactati un avocat, nu este ceva ce puteti rezolva in forum.
Va rog din tot sufletul , ati putea sa imi recomandati pe cineva care are experienta in acest domeniu? Va multumesc din suflet pentru amabilitatea de a imi raspunde.
Daca dvs puteti eu va trimit sau va aduc personal toate documentele.
Folositi va rog optiunea "contacteaza" sub numele consultantului si trimiteti un email pentru detalii. Ne conformam la regulamentul forumului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie blero blero Buna ziua, va rog respectuos a ma ajuta cu un sfat in urmatoarea problema pe care o am: in anul 2014 am fost condamnat la o pedeapsa de 5 ani de inchisoare ... (vezi toată discuția)
Contestatie la decizia de executare a pedepsei cu inchisoarea stochelrodu stochelrodu Va rog frumos sa imi spuneti daca pot sa fac o contestatie la decizia de executare a pedepsei cu inchisoarea desi aceasta a ramas definitativa in 2008 iar pe ... (vezi toată discuția)
Reducere pedeapsa ContSters180487 ContSters180487 Fratele meu are sentinta definitiva de 17 ani pentru trafic de droguri de mare risc a fost fugit in Anglia 3 ani dupa care l-au prins si urmeaza sa fie ... (vezi toată discuția)